Mogelijke activiteiten

De adventuredag bevat een aantal uitdagende activiteiten. In overleg kan Lifestyle Ad-ventures een bij uw groep passend programma maken wat zwaarte, duur en avontuur be-treft. Een aantal mogelijke activiteiten vindt u genoemd. Per dagdeel kunnen 3 activiteiten gekozen worden.

 Kanovaren in kajaks of Canadezen *
Na een uitleg over de basistechnieken vaart u een tocht(je), waarbij deze stuur- en steun-slagen aan bod komen. Bij een aantal oefeningen wordt op speelse manier het kanovaren onder de knie gebracht.

 Challenge parcours
Een hindernisbaan met vele obstakels moet door u en uw groep afgelegd worden. Daarbij is de wegtikkende tijd het eerste obstakel. De hindernissen bevinden zich op het land, maar ook boven of in het water.

 Adventure Game
Een teamcommunicatiespel. De naam zegt het al; als u goed communiceert is deze opdracht een peulenschil. Door middel van goed overleg, kunt u bij het eindpunt komen. Overlegt u niet goed, dan kon het nog wel eens nachtwerk worden …

 Crazy adventure
Een stel activiteiten waarbij u uw ogen niet gelooft. Bungeekanoën, himalayastart van de brug, bungeerun, modderrace, kwalleballen; allemaal activiteiten net even anders dan an-ders. Een nat en smerig pak zijn gegarandeerd.

 Kratklimmen
Een leuke groepsopdracht, waarbij u tot grote hoogte komt. Als u tenminste gevoel heeft voor balans. Al balancerend maakt u een stapel van kratten, waar u vervolgens bovenop gaat staan. Daarbij wordt u gezekerd door uw teamgenoten.

 Teamwork
Bij diverse groepsopdrachten wordt de groep op de proef gesteld. Daarbij kunt u denken aan activiteiten als: spinnenweb, lage ladder, klein duimpje, katapult ed.

 Eskimoteren
Eskimoteren is eigenlijk niets anders dan het omslaan met een kajak en met behulp van een peddel- en heupbeweging weer overeind komen. U krijgt een introductie in het eskimoteren. We beginnen makkelijk, het omslaan …

 Handboogschieten
U schiet na een grondige uitleg met wedstrijdbogen op verschillende doelen. Een mooie ervaring op het gebied van concentratie! Als uitsmijter wordt er nog even op de appel ge-schoten.

 Mountainbiken *
Er wordt het één en ander verteld over de werking van een mountainbike (all terrain bike). Hoe rem ik ermee en hoe werken de versnellingen? Een leuke maar ietwat vermoeiende tocht volgt. Daarbij heeft u de beschikking over 21 versnellingen en krijgt u een veiligheids-helm mee.

 Oriëntatie op kaart en kompas / GPS tocht
Aan de hand van een kaart en kompas of GPS moet u uw weg bepalen. Niet zo eenvoudig als het lijkt. Daarom krijgt u eerst een gedegen instructie over de werking van het GPS-apparaat, kompas en topografische kaart.

 Pontonbrug
Een bijna onmogelijk opdracht. Hoe kom ik met mij groep aan de overkant met ogenschijn-lijk beperkt materiaal? Door goed na te denken, te overleggen en te construeren, kunt u met uw team deze opdracht tot een goed einde brengen.

 Ropes course
Met de groep legt uzelf verschillende soorten touwbanen op hoogte aan die u allemaal moet uitproberen. Indianenbrug, catcrawl, Tyrolienne, speleo-ladders, apenhang om eens wat te noemen.

 Sportklimmen/abseilen
Een activiteit waarbij de veiligheid voorop staat. U gaat bezig met klimmen en abseilen in kleine groepjes. Voor mensen die het graag hogerop zoeken en elkaar durven vertrouwen.

 Vlotbouwen, -varen
U bouwt eerst een vlot van palen en tonnen om er vervolgens een stuk mee te gaan varen. Een leuke groepsactiviteit, waarbij het samenwerken zeer belangrijk is.

 Bushcraft
Bij Bushcraft horen verschillende onderdelen om te overleven in de natuur: bivak bouwen, vuur maken, oriënteren, kennis van natuur. Al deze onderdelen komen terug binnen deze activiteit.

 Slacklinen
Een prachtig balanceeronderdeel. We starten eenvoudig met een uitleg over de slackline en daarna is het veel oefenen. De één stapt er op en loopt zo weg; voor de ander is het een grotere uitdaging. Hoe dan ook; succesbeleving gegarandeerd.

 Bootcamp
Uitdaging zoals uitdaging bedoeld is. Met gebruikmaking van de omgeving gaat u bezig met uitdagende individuele of teamoefeningen die alle spiergroepen zullen aanspreken. Het mooie is, dat iedereen het zo zwaar kan maken als hij wil.

Kosten

De kosten voor een adventuremiddag bedragen per persoon € 35,– (met een minimum van € 350,–). De korting voor campinggasten bedraagt 15%.

Bij de prijs is inbegrepen:
 Gebruik en vervoer activiteitenmateriaal
 4 uur durend programma
 Gebruik buitenaccommodatie incl. vergunning
 Koffie of thee met iets lekkers
 Uitgebreide instructie en begeleiding
 21 % BTW

Direct boeken Prijslijst Plattegrond

Download onze app

Google Play App Store
Zoover