Kamperen in Duitsland, net over de grens bij Coevorden!

In Grafschaft Bentheim, nog geen 15 minuten over de grens bij Coevorden en Hardenberg, vindt u het prachtige Wilsumer Berge Resort. Kamperen op het Wilsumer Berge Resort betekent een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin. Deze camping in Duitsland situeert zich rond een recreatieplas met zandstrand en twee waterglijbanen. U verblijft op zeer ruime plekken met alle voorzieningen die u nodig heeft. U huurt bij ons een plek voor 6 personen all-in, wat betekent dat het geen probleem is als er een extra tent(je) wordt geplaatst. Daarnaast betaald u in Duitsland géén toeristenbelasting.

Waarom kamperen in Duitsland op Wilsumer Berge?

Er zijn vele redenen waarom u een onvergetelijke vakantie kan beleven op Wilsumer Berge Resort. Naast de uitstekende voorzieningen op de kampeerplaatsen kunt u profiteren van:

  • Een recreatieplas met zandstrand en 60 m. waterglijbaan;
  • Volop natuur met bossen, heidevelden, zandverstuivingen, natuurlijke valleien en visplas;
  • Spel & Vermaak voor jong en oud;
  • Prachtige fietsroutes met een fietsenbus;
  • Geen toeristenbelasting.

“Een vakantie op Wilsumer Berge betekent volop plezier voor jong en oud”, dhr. J. van der Ploeg

Ruime keuze uit kampeerplaatsen

Op Wilsumer Berge kunt u kiezen uit vele kampeerplaatsen. Er zijn standaardplaatsen van ca. 100 m2 , met watertappunten op het veld en grotendeels voorzien van 6 ampère. De comfortplaatsen kennen zelfs 16 ampère met eigen afvoer, water en CAI aansluiting op de plaats. Op aanvraag is er ook internet aanwezig. U kunt ook kiezen voor één van onze accommodaties, zoals het Chalet, de Blokhut, de De Waardtent of een Groepsaccommodatie.

Boek nu!

Ieder jaar ontvangt Wilsumer Berge weer duizenden tevreden kampeerders. Voor gezinnen met zowel grote als kleine kinderen is Wilsumer Berge de ideale bestemming om u vakantie te vieren. Kom nu ook genieten op het prachtige resort en boek direct u vakantie online.

Direct boeken Prijslijst Plattegrond

Download onze app

Google Play App Store
Zoover