Kamperen in Duitsland, net over de grens bij Hardenberg!

In Grafschaft Bentheim, nog geen 15 minuten over de grens bij Coevorden en Hardenberg, vindt u Campingplatz Wilsumerberge Ost. Kamperen op het Wilsumer Berge Ost betekent een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin. Deze camping in Duitsland situeert zich aan een recreatieplas met zandstrand. U verblijft op zeer ruime plekken met alle voorzieningen die u nodig heeft. U huurt bij ons een plek voor 6 personen all-in, wat betekent dat het geen probleem is als er een extra tent(je) wordt geplaatst. Daarnaast betaald u in Duitsland géén toeristenbelasting.

Waarom kamperen in Duitsland op Wilsumer Berge Ost?

Er zijn vele redenen waarom u een onvergetelijke vakantie kan beleven. Naast de uitstekende voorzieningen op de kampeerplaatsen kunt u profiteren van:

  • Een recreatieplas met zandstrand;
  • Volop natuur met bossen, heidevelden, zandverstuivingen, natuurlijke valleien;
  • Spel & Vermaak voor jong en oud;
  • Prachtige fietsroutes met een fietsenbus;

“Een vakantie op Wilsumer Berge betekent volop plezier voor jong en oud”, dhr. J. van der Ploeg

Ruime keuze uit kampeerplaatsen

Op Wilsumer Berge Ost kunt u kiezen uit vele kampeerplaatsen. Er zijn standaardplaatsen van ca. 100 m2 , met watertappunten op het veld en  voorzien van 6 ampère. De comfortplaatsen kennen zelfs 16 ampère met eigen afvoer, water en enkele hebben CAI aansluiting op de plaats. Op de gehele camping is ook gratis internet aanwezig. U kunt ook kiezen voor één van onze accommodaties, zoals een houten Chalet, een Blokhut, een Groepsaccommodatie “de Villa”, Safritenten.

Boek nu!

Ieder jaar ontvangt Wilsumer Berge Ost weer duizenden tevreden kampeerders. Voor gezinnen met zowel grote als kleine kinderen is Wilsumer Berge Ost de ideale bestemming om u vakantie te vieren. Kom nu ook genieten op deze prachtige camping en boek direct u vakantie online.

Direct boeken Prijslijst Plattegrond

Download onze app

Google Play App Store
Zoover