Comfort Campingplaats

Zoals de naam al doet vermoeden is de comfort campingplaats net wat luxer dan de standaard campingplaats. Voor de mensen die lekker willen kamperen, maar toch niet helemaal terug naar de basis willen. Wij bieden voor ieder wat wils en dat uiten we onder andere in deze twee typen campingplaatsen. Hoewel comfort altijd gegarandeerd is op onze camping, krijgt u met deze campingplaats nog net ietsje extra. Terwijl je geniet van zingende vogels, ouderwets buitenspelende kinderen en een natuurrijke omgeving biedt de comfort campingplaats de volgende voordelen:
● 16 Ampère stroompunt
● eigen watertappunt
● vuilwaterafvoer
● televisie-aansluiting ( Niet op ons E veld )

Kamperen in stijl

Uw traditionele, siervolle, luxe of hypermoderne caravan kan op de comfort campingplaats aangesloten worden op een wateraansluiting, maar ook op de vuilwaterafvoer. Mocht er een kortstondige regenbui langs komen, hoeft dat de pret niet te drukken. Door de televisie-aansluiting kunt u heerlijk genieten van alle favoriete sport-, dans-, zing- en kinderprogramma’s. In combinatie met de uitstekende gratis WiFi-verbinding bent u van alle gemakken voorzien. De rust, natuur en gezelligheid van de camping zorgt voor de ideale vakantie.

Grote kampeerplekken

Met comfort bedoelen we ook echt comfortabel. Dat betekent een grote hoeveelheid aan bewegingsvrijheid. Met een oppervlakte van tenminste 100 vierkante meter hebben de plaatsen een zee van ruimte. Zo zijn voor de oudere kinderen andere speeltoestellen dan voor de jongere kinderen. Laat ons weten hoe oud uw kinderen zijn, dan zoeken wij een ideale comfort campingplaats voor u uit. De kids vliegen rond met hun leeftijdsgenoten en er is voor u tijd en rust genoeg om te genieten van uw welverdiende break.

Let op: In de periode van 14 juli tot 26 augustus alleen te boeken per week van zaterdag tot zaterdag.

Wilt u iets minder luxe kijk dan op onze standaard plekken.

Direct boeken Prijslijst Plattegrond

Download onze app

Google Play App Store
Zoover